UN NOU TIP DE SUDIO DE JOCURI

Gegründet im Jahr 2017, konstruierte 1047 Games ein AAA-Studio für Spieler, um eine neue Generation von Spielerlebnissen zu schaffen. Compania a reunit o echipă tânără și talentată de dezvoltare cu veterani din industrie.

ObsidianEAAufruhrActivisionEpischBlizzard343
alăturaţi-ne

TOTUL A ÎNCEPUT ÎNTR-UN CĂMIN

Compania 1047 Games wurde von Ian Proulx und Nicholas Bagamian im Rahmen der Universität Stanford gegründet (das Unternehmen wurde bereits zweimal gegründet). Doi studenți la informatică au început să adauge portaluri într-un FPS pentru un proiect pentru facultate, însă totul a evoluat într-o companie susținută prin capital privat, care a atras finanțări de peste 120 de milioane de dolari și este acum unul dintre studiourile cu cea mai rapidă dezvoltare din lume. Am obținut toate acestea cu o echipă de rockeri și ani de muncă asiduă și perseverență.

O ECHIPĂ GLOBALĂ

1047 Games este și a fost mereu un studio în care se lucrează de la distanță. Dieser Gewinn erlaubt es, einige der größten Talente in der Welt der Spiele zu unterstützen, um eine kontinuierliche Entwicklung zu ermöglichen. Ne mândrim cu faptul că oferim echipei noastre flexibilitatea de a lucra de oriunde și oricum doresc, pentru a obține rezultate uimitoare. Echipa noastră în continuă dezvoltare este deja răspândită pe o zonă semnificativă a globului.

abgelegene Standorte

VIITORUL ARATĂ BINE

Totul a început cu jocul nostru reprezentativ, Splitgate, shooterul de arenă viral, care este în prezent în fază de testare Beta pe calculator și console. Acesta a fost pe un trend puternic ascendent din a doua jumătate a anului 2021, ajungând la două milioane de descărcări în primele două săptămâni și peste 15 milioane de descărcări în total. 1047 Games sind ein beliebtes Spiel, das sich kontinuierlich weiterentwickelt und von den größten Investoren in der Branche, die es gibt, gekauft wird. Nu există limite!

.

press@1047games.com

support@1047games.com

partnerships@1047games.com

esports@1047games.com

legal@1047games.com